Payroll horeca

In de horeca zijn flexibele arbeidskrachten hard nodig. Dit omdat de horeca drukke en minder drukke periodes kent. Daar komt bij dat veel horecamedewerkers ook nog studeren of parttime werken. Vandaar dat het niet gek is dat de meeste horecaondernemers op zoek zijn naar een passende oplossing. Payroll horeca biedt deze oplossing.

Meer flexibiliteit met horeca uitzenden

Payroll horeca biedt de gewenste flexibiliteit in de branche. Je personeel komt op de loonlijst van het payrollbedrijf te staan. Daarmee geef je de salarisadministratie en het juridische werkgeverschap uit handen aan het payroll bedrijf. Payingit wordt dus juridisch werkgever én jij verzorgt de aansturing op de werkvloer. Jij bepaalt de werktijden, de werkzaamheden en het loon. Wij zorgen dat je medewerkers een arbeidscontract krijgen en correct worden betaald volgens de CAO.

Ondertussen betaal je alleen voor uren die je medewerkers daadwerkelijk werken. Daarnaast kun je 5,5 jaar achtereenvolgend flexibele arbeidscontracten bieden. Dit allemaal in combinatie met minimale administratieve lasten.

Minimale administratie

Als horecaondernemer wil je je natuurlijk focussen op waar het om draait; het bedienen van je gasten. Middels payroll in de horeca heb je als ondernemer minimale administratieve lasten. Zo verzorgt een payrollbedrijf de loonadministratie, jaaropgaven en houdt het bedrijf de ziektedagen en vakantiedagen bij.

Voordelen van uitzenden en payrolling in de horeca

Payrolling biedt vele voordelen. Bij payroll horeca:

 • betaal je enkel de gewerkte uren;
 • is er geen doorbetaling bij ziekte;
 • hoef je je niet druk te maken over administratieve rompslomp;
 • is er 5,5 jaar flexibiliteit per nieuwe medewerker;
 • kun je gebruikmaken van 1,5 jaar proeftijd;
 • blijf je zelf de dagelijkse aansturing op de werkvloer verzorgen.

Kosten van uitzenden en payroll horeca

Wat kost payroll? De kosten van payroll in de horeca hangt bij Payingit af van het bruto uurloon van de medewerker, de reserveringen voor de medewerker, sociale premies, werkgeverslasten en ons marge. Hierover vertellen we je graag meer over op onze payroll tarief pagina.

Waarom Payingit?

Wij leggen graag uit waarom Payingit de juiste partner is voor een samenwerking met betrekking tot payrolling in de horecabranche.

 • Wij communiceren altijd eerlijk en duidelijk;
 • Payingit biedt een scherp tarief voor zowel reguliere medewerkers als studenten en scholieren;
 • We bieden persoonlijk en specialistisch advies;
 • Wij zijn volledig gecertificeerd.

Download nu onze whitepaper

Download nu onze whitepaper over payroll in de horeca en kom erachter wat payrolling voor jouw horeca-onderneming kan betekenen! Klik op de link hieronder om de whitepaper te downloaden:

Download whitepaper payroll in de horeca

*Door mijn mailadres in te vullen geef ik Payingit toestemming om mij te mailen.

Payingit: payroll voor de horeca

Naast flexibel personeel hebben restaurants of cafés in de meeste gevallen ook vast personeel in dienst. Denk aan de chef-kok of de bedrijfsleider. Een bijkomend voordeel van Payingit is dat wij ook voor je vaste personeel oplossingen bieden. Bij salarisadministratie voor horeca nemen wij de loonadministratie voor je uit handen waardoor jij je als ondernemer in de horeca volledig kunt concentreren op je horecaonderneming.

Horeca payroll en uitzenden bij Payingit

Wil je je payroll uitbesteden bij de payroll professionals van Payingit? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen op 020-225 25 00 of mailen naar info@payingit.nl. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Payroll offerte aanvragen? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

Wij werken door het hele land; van payroll in Groningen tot payroll in Limburg.

Contact form

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Waar kunnen we je mee helpen?

  Het geheim van die service? Onze bedrijfscultuur.

Do you have a question?

Leave your details and we will call you back within 1 day!

+3120-2252580 Get in touch Make an appointment right away

Karin Otten, Karin Otten